Survivor: Filipánics Bálint megcsalta barátnőjét Zsófival? - ifaktor
Bálint és Zsófi románca sok szigetlakót aggasztott korábban (ezzel már amúgy sem lenne gond, mert Bálintot kitették a többiek – a szerk.), de úgy tűnik, hogy mindez egyébként alaptalan volt, hiszen a jelek szerint a korábbi futballistának barátnője van odakint.


Filipánics Bálint az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót egy csinos lánnyal, akivel éppen egy ebédet költenek el együtt és néhány gondolatot is fűzött a képhez.

„A hétvégén ünnepelte a szülinapját ez a szépség! Köszi, hogy vagy!"

– írta a korábbi Való Világ szereplő.

Ezt látva a Survivor nézői még mindig kétkedve gondolnak bele, hogy Zsófi és Bálint között nem volt semmi, hiszen egyik alkalommal például összebújva, egy hálózsákban aludtak – ezzel lett gyanús mindenkinek a szigeten, hogy több van köztük barátságnál.

Persze lehet, hogy tényleg csak összebarátkoztak, vagy akár az is előfordulhat, hogy Bálint nem is a barátnőjével tett ki közös fotót?!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!