Survivor: Gáspár Evelin elővette a bunkó énjét - ifaktor
Evelinen abszolút az látszik, hogy mióta a törzsek egyesítésénél kiesett a játékból a Survivorben megváltozott a játéka.


A celeblány az új szigetre érkezve megbeszélte Catherine-nel, hogy itt az ő szabályaik szerint fog működni minden és az újak oldják meg maguk a problémákat.

Evelin ugyan mindezt teljesen komolyan vette, de Catherine kicsit viccesebben értelmezte mindezt, amit Daninak el is árult, aki nem tudott mit kezdeni Evelin erőszakos basáskodásával a fekhelyek tekintetében.

A közgazdász végzettségű lány ugyanis azt szerette volna, hogy míg ők lányok fedett helyen alszanak, addig Dani a csillagos ég alatt Mindez természetesen nem tetszett neki, így további konfliktusok alakultak ki közöttük és Dani figyelmeztette is, hogy azért ennyire nem kéne ellenségesnek lennie Evelinnek, mert lehet később ő fog kisebbségbe kerülni a szigeten... aludjon mindennek kitéve.

Mindez természetesen nem tetszett neki, így további konfliktusok alakultak ki közöttük és Dani figyelmeztette is, hogy azért ennyire nem kéne ellenségesnek lennie Evelinnek, mert lehet később ő fog kisebbségbe kerülni a szigeten...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!