Survivor: Gáspár Evelin elővette a bunkó énjét - ifaktor
Gáspár Evelin a szürke Holtak Szigetekes pólójában.
Evelinen abszolút az látszik, hogy mióta a törzsek egyesítésénél kiesett a játékból a Survivorben megváltozott a játéka.


A celeblány az új szigetre érkezve megbeszélte Catherine-nel, hogy itt az ő szabályaik szerint fog működni minden és az újak oldják meg maguk a problémákat.

Evelin ugyan mindezt teljesen komolyan vette, de Catherine kicsit viccesebben értelmezte mindezt, amit Daninak el is árult, aki nem tudott mit kezdeni Evelin erőszakos basáskodásával a fekhelyek tekintetében.

A közgazdász végzettségű lány ugyanis azt szerette volna, hogy míg ők lányok fedett helyen alszanak, addig Dani a csillagos ég alatt Mindez természetesen nem tetszett neki, így további konfliktusok alakultak ki közöttük és Dani figyelmeztette is, hogy azért ennyire nem kéne ellenségesnek lennie Evelinnek, mert lehet később ő fog kisebbségbe kerülni a szigeten... aludjon mindennek kitéve.

Mindez természetesen nem tetszett neki, így további konfliktusok alakultak ki közöttük és Dani figyelmeztette is, hogy azért ennyire nem kéne ellenségesnek lennie Evelinnek, mert lehet később ő fog kisebbségbe kerülni a szigeten...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!