Survivor: Így készültek a küldetésre sztárjaink - ifaktor

Hamarosan kezdődik az RTL Klub népszerű kaland reality műsora, a Survivor. A Fókusz műsorának Gáspár Evelin, Nagy Alex és Kabát Peti is elárulta, hogy hogyan készültek a küldetésre.


A felkészülés utolsó időszakában igyekeztek még a lehető legtöbbet kipréselni magukból a celebek és a civilek is, hogy a túlélés minél könnyebben menjen majd a szigeten. A hölgyek nagy többségben valamiféle diétát vetettek be és úgy próbáltak hangolódni.

Természetesen a diéta mellett az edzés is elmaradhatatlan része a felkészülésnek. Kabát Peti például heti hatszor edzett a szigetre költözése előtt. Nagyrészt futással, úszással és egyéb erőléti edzéstípusokkal képezte magát.

A diétázást egyedül Nagy Alexandra nem vetette be, ugyanis ő még a sziget előtt szeretett volna jókat enni, így csokival és egyéb édességekkel kényeztette magát még az utolsó napokban is.

Mi már alig várjuk, hogy elkezdődjön a műsor!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!