Survivor: Járai Máté lebuktatta az RTL-t? - ifaktor
Járai Máté még a csütörtöki játék kapcsán fakadt ki az Instagram-oldalán, de mondanivalójának lényege nem ez volt...


Máté egy védettségi játék kapcsán árulta el, hogy mennyire megterhelő volt számukra a feladat és a teljes szigeten töltött idő, de más mondanivalója is volt...

Méghozzá, hogy senki ne ítélkezzen előre a látottak alapján a Survivorben. Sokak szerint azért írta mindezt a Jászai Mari-díjas színész, mivel a műsorban sok a megjátszott konfliktus, vagy éppen az olyan részlet, amelyet a kamerák nem mutatnak, így tüntetve fel egy-egy játékost rossz fényben.

Máté jelenleg egyébként pont egy ilyen szereplő a törzse életében, hiszen a legtöbben rá szavaztak, mint a legmegbízhatatlanabb szigetlakó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!