Survivor: Juliska amulettet kap Joetól? - ifaktor

A Survivor műsorában tovább fokozódik a feszültség. Főleg a játékosok között, hiszen újabb és újabb fordulatokat rejteget magában a reality show.


Az RTL Klub közkedvelt túlélő reality műsorában a Survivor előzetesében láthattuk, hogy a műsorvezető félrehívta Juliskát beszélgetni.

Ekkor villantotta meg Joe, a Survivor műsorvezetője a talán már utolsó amulettet, amit a szigeten szerezhetnek, vagy kaphatnak. Azt, hogy az amulett milyen hatalommal bír, nem tudhattuk meg az előzetesből.

Természetesen Juliska versenytársainak azonnal szemet szúrt, hogy Joe csak őt hívta félre beszélgetni, így azonnal eszükbe is jutott az amulett lehetősége, aminek főleg Rózsa nem örült.

„Remélem, hogy nem fog előkerülni valami amulett, mert akkor megőrülök"

- mondta Bíborka versenytársainak, mikor Juliska elvonult Joeval.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ryan Reynolds visszavonul a színészi pályáról

Ryan Reynolds nemrég fejezte be legújabb filmjének forgatását, amely nagyon kimerítette. Így a színész egy kis ideig pihenni szeretne, ezért határozatlan ideig nem vállal szakmai felkérést.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!