Survivor: Laci már továbblépett – Juliska nem erre számított - ifaktor
Sánta Juliska bikiniben a Survivorben egy lakatlan szigeten a háttérben az óceánnal.
Juliska a Survivorben egy mindenki számára meglepő vallomást tett, amikor elárulta a kamerák előtt, hogy az otthont neki továbbra is Sánta Laci jelenti, nem pedig jelenlegi párja, Nagy Balázs.


A négy végső versenyző összecsapása előtt egy-egy családtagjukkal találkozhattak a szigetlakók. Széphalmi Juliska a kisfiát, Lacikát várta Dominikára, de helyette új párja, Nagy Balázs színész érkezett. A celeb ugyan örült neki, de nem bírta magába fojtani érzéseit, és még az adásban a kamerák előtt elárulta, hiába döntöttek úgy korábbi férjével, Sánta Lacival, hogy külön folytatják, neki továbbra is ő jelenti az otthont, valamint kisfia, Lacika.

„Ő nagyon szeret engem és számíthatok rá. (…) de nagyon kettős érzések vannak bennem, hiszen köztünk elindult talán valami, de rengeteg bizonytalansággal. És én nem voltam abban biztos, hogy ha vége van a Survivor-nek, innen hazamegyek, akkor hol is akarom folytatni. (…) A kisfiam mellett, aki még hiányzik, az Laci, a férjem, akivel úgy döntöttünk fél éve, hogy mi külön folytatjuk az életünket, de én minden nap rágondolok. (…) Nekem az otthont még most is ő jelenti. Ők jelentik. Laci és Lacika. Nekem ők a családom. (…) Idejött Balázs és nekem szembe kellett néznem saját magammal, hogy nekem ő mit jelent, és mit nem jelent, és ki az, aki meg sokat jelent. (…) Valójában a Balázs az egy szakasz volt az életemben, de tudom, hogy merre fele kell most már tartanom, és mi az, amit szeretnék ezután. És nagyon hiányzik a családom, Laci és Lacika"

– nyilatkozta Dominikán.

A Blikk utolérte az időközben már hazatért Széphalmi Juliskát a Dominikán tett vallomásával kapcsolatban és kiderült, Sánta Laci időközben már továbblépett.

„Akkor azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni... Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben, ráadásul a gyermekünk örökre összeköt minket. El kellett fogadnom, hogy teljesen új élet kezdődik számomra. A Survivor megtanított arra, hogy igazán őszintének kell lennem magammal, szembe kell néznem a problémákkal. Elmenekülhetek akár Dominikáig is, a nehézségek, a megoldandó helyzetek megvárnak. Amikor visszajöttem, az volt az első dolgom, hogy mindent helyre tegyek. Nem volt egyszerű, de elfogadtam, hogy minden okkal történik, és rájöttem, magamban kell megtalálnom a boldogságot."

– mondta a Blikknek a táncművésznő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!