Survivor: Járai Máté és Kabát Peti eddig bírta zokogás nélkül - ifaktor

A Survivor tegnap esti adásában olyat láthattunk, amit az életben nagyon ritkán, vagy szinte soha. Kabát Peti és Járai Máté is zokogásban törtek ki, eltörött a mécses.


Az RTL Klub közkedvelt kaland realityjéről már régóta tudjuk, hogy nem csak fizikailag és egészségügyileg, hanem mentálisan is iszonyatosan embert próbáló műsor.

Bár Peti az egyik legerősebb játékosnak tűnhet lelkileg, ennek ellenére már nála is eltörött az a bizonyos mécses és sírásban tört ki. Történt ugyanis, hogy egy korábbi játék nyereményeként azt a jutalmat kapta, hogy felhívhatja szeretteit.

Erről a kiváltságos jutalomról ő azonban lemondott Járai Máté javára, ugyanis úgy érezte, csak így tudja kiegyenlíteni tartozását a színész felé egy korábbi segítsége miatt. Míg Máté a telefonban zokogott kedvesének, Kírának, addig Peti a parton sírt a családja után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!