Survivor: Zsófi és Bálint vonzódik egymáshoz? - ifaktor
Zsófi és Bálint a homokos tengerparton beszélget, kék kockás ingben, sárga felsőben, piros felsőben

Az RTL Klub túlélő reality műsorában, a Survivorben láthatjuk, hogy Zsófi és Bálint napról-napra közelebb kerülnek egymáshoz. Kabát Petiben felmerült a kérdés: talán Bálint beleszeretett Zsófiba?


Több jelét is láthattuk annak, hogy Bálint és Zsófi közelednek egymáshoz. Korábban, mikor Zsófi a trónban ült egy egész estén át, Bálint már-már udvarolva, cukkolta őt.

A tegnap esti adásban pedig már azt láthattuk, hogy a két fiatal egymás mellett szenderült álomba. Kabát Peti számára ez azért is volt meglepő, mert Bálint képes volt feláldozni kényelmes ágyát egy sokkal kényelmetlenebb fekhelyért, de így legalább Zsófi mellett alhatott.

Másnap reggel Peti elbeszélgetett Bálinttal, ugyanis ő is látta, amit már a vak is: Bálint és Zsófi elkezdett vonzódni egymáshoz. Petinek komoly fenntartásai voltak a dologgal kapcsolatban, így kérte Bálintot, hogy legyen óvatos Zsófival.

Persze Bálint tagadta, hogy bármiféle érzelmet kiváltott volna belőle Zsófi. Elmondása szerint csak cukkolják egymást és szó sincs szerelemről. Mi azért kíváncsian várjuk a folytatást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!