Survivor: Zsófi második lett, alig gratulált Daninak - ifaktor
Zsófi és Dani egymás mellett ülnek a dzsungelben

A 2021-es Survivor győztese Dani lett. Zsófi második helyezést ért el és úgy tűnt, egyáltalán nem tartja igazságosnak, sőt, Daninak épphogy gratulált.


A műsor alatt Zsófin végig érezhető volt a nyerni akarás. Talán jobban, mint bárki máson. A finálé estéjén Zsófi és Dani a szimpátia szavazáson egyenlő arányban kaptak szavazatokat a már kiesett játékosoktól, így egy utolsó párbaj keretein belül dőlt el, hogy ki lesz a Survivor idei győztese.

A párbaj egy egyszerűnek tűnő, ám annál nehezebb feladatot tartogatott a két döntősnek. A finalistáknak tüzet kellett gyújtaniuk, ami egy kötelet kellett, hogy elszakítson.

Daninak jóval előbb gyúlt meg a tüze, így neki előbb is szakadt el a kötele. Zsófinak még csak a tüze se égett, azonban az ujjaiból már ömlött a vér. Kérte a műsorvezetőt, hogy álljanak le, azonban Dani égő tüzével már nem tudtak volna mit kezdeni.

Így Dani nyerte a 2021-es Survivort, ami láthatóan kicsit sem tetszett Zsófinak. A már kiesett játékosok egytől egyig állva tapsoltak a nyertesnek, míg Zsófi gratulálni se nagyon szeretett volna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!