Survivor Zsófinak nem hiszik el, hogy alig tölteti a száját - ifaktor
Németh Zsófi kék felsőben áll a Survivor műsorában
Az RTL Klub reality műsorai által megismert Zsófi egy igen érdekes kérdést kapott Instagram-oldalán követőitől. A válaszára pedig rendkívül furcsán reagáltak és nem hittek a celebnek.


Zsófit még az RTL Klub egyik társkereső műsorából a Love Islandból ismerhettük meg, amit meg is nyert abban az évben. Bár a műsorban szerzett párjával szétmentek, Zsófi a Survivor műsorában mutathatta meg, hogy mire képes és ott a második helyet zsebelhette be.

Az talán sosem merült fel kérdésként, hogy Zsófinak természetesen dús ajkai vannak-e, mert láthatóan tölteti, de ezt soha nem is tagadta. Legutóbbi fotója alatt azonban megkérdezték tőle, hogy mégis mennyi töltő anyagot fecskendeznek a szájába.

,,Vajon milyen anyag lehet benne..? Meg mennyi ml?"

- érkezett a kérdés Zsófihoz, amire ezt válaszolta:

,,majdnem 1 ampulla, ami 1 ml"

- válaszolta Zsófi.

Azonban a válaszát már nem igazán akarták elhinni Németh Zsófi követői.

,,A te szádba ki van csukva hogy 1 ml van. Minimum 5.Szerkesztett szeplő is jól áll😅"
,,Láthattuk @drkrasznai oldalán, h az arcod többi részébe pl álladba is van töltve! Illetve h többször is töltve lett a szád! Gondolom nem háromnegyed milinként lett toltve.. h összesen 1ml lett"
,,A többi képen nincs szeplő szóval csak van ott filter"

- érkeztek sorban a kommentek Zsófi fotója alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!