Survivor: Zsófi bebiztosította magát a következő időszakra - ifaktor
Németh Zsófia a Survivorben.
Zsófi a Survivorben már többször okozott meglepetést és most sem volt ez másképp, hiszen annak ellenére, hogy már volt nála egy védettségi amulett a legutóbbi játékon még egy védettségi nyakláncot is nyert.


Miután a korábbi Love Island győztes lány sikerrel vette az utolsó akadályt is, eljutott az egyesítésig, ahol ahogy ilyenkor lenni szokott az újdonsült törzs tagjai egy lakomán vehettek részt.

Azonban volt egy csavar ezúttal a történetben: az a versenyző, aki hajlandó volt kihagyni a tivornyát és végigülni egy székben a lakomát, egy védettségi amulettel lehetett gazdagabb. Zsófi szinte gondolkodás nélkül ezt választotta, amit a legtöbben nem értettek a szigetlakók közül.

Ennek ellenére Zsófi taktikája végül sikeresnek látszik, hiszen immár két törzsi tanácson élvezhet védettséget, amely nagy előny számára.

Mindenesetre egy korábbi játéknak hála Bálint is védett lesz a következő törzsi tanácson Zsófival együtt, amely megágyaz a taktikai lehetőségek sokaságának, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy ők ketten egyre közelebb kerülnek egymáshoz...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!