Survivor Zsófi mégsem vega? - videó, ahogyan hamburgert eszik - ifaktor

Talán kijelenthetjük, hogy az egyik legmegosztóbb személyiség az RTL Klub túlélő reality műsorában, a Survivorben az nem más, mint Németh Zsófia. A műsor nézőit is és csapattársait is keményen megosztja. Ezúttal egy lebuktató videó került ki róla.


Zsófi számtalanszor szembeszállt csapattársaival az elvei megvédése érdekében. Legfőképpen akkor, mikor Margitot, a tyúkot szerette volna a törzs levágni. Zsófi ez ellen maximálisan tiltakozott.

Az influenszer akkor arra hivatkozott, hogy ő vega és képtelen egy állat életét elvenni. Társai persze nem álltak ki mellette, hiszen az éhezés sokkal nagyobb problémát jelentett akkor.

Zsófi rengeteg emberrel, még Bálinttal is - akivel erősen szimpatizáltak -, képes volt össze veszni azért, hogy az elvei mellett kitartson. Most azonban, egy műsor rajongója és Zsófi követője kiszúrt egy érdekességet.

Zsófi ugyanis pár hete egy videót tett fel Instagram-oldalára eltűnő történet funkcióban, amiben jóízűen falatozgat egy gyors éttermi hamburgert. Persze a nézők azonnal kiakadtak, hogy akkor mi az igazság Zsófi szavaiból.

N\u00e9meth Zs\u00f3fia hamburgert eszik, hossz\u00fa k\u00f6rm\u00f6kkel

Instagram/ @realnemeth_zsofia

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!