Survivor Zsófi mégsem vega? - videó, ahogyan hamburgert eszik - ifaktor
Zsófi a Survivorben kötelet húz, kék toppban

Talán kijelenthetjük, hogy az egyik legmegosztóbb személyiség az RTL Klub túlélő reality műsorában, a Survivorben az nem más, mint Németh Zsófia. A műsor nézőit is és csapattársait is keményen megosztja. Ezúttal egy lebuktató videó került ki róla.


Zsófi számtalanszor szembeszállt csapattársaival az elvei megvédése érdekében. Legfőképpen akkor, mikor Margitot, a tyúkot szerette volna a törzs levágni. Zsófi ez ellen maximálisan tiltakozott.

Az influenszer akkor arra hivatkozott, hogy ő vega és képtelen egy állat életét elvenni. Társai persze nem álltak ki mellette, hiszen az éhezés sokkal nagyobb problémát jelentett akkor.

Zsófi rengeteg emberrel, még Bálinttal is - akivel erősen szimpatizáltak -, képes volt össze veszni azért, hogy az elvei mellett kitartson. Most azonban, egy műsor rajongója és Zsófi követője kiszúrt egy érdekességet.

Zsófi ugyanis pár hete egy videót tett fel Instagram-oldalára eltűnő történet funkcióban, amiben jóízűen falatozgat egy gyors éttermi hamburgert. Persze a nézők azonnal kiakadtak, hogy akkor mi az igazság Zsófi szavaiból.

N\u00e9meth Zs\u00f3fia hamburgert eszik, hossz\u00fa k\u00f6rm\u00f6kkel

Instagram/ @realnemeth_zsofia

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!