Survivor: Gáspár Evelin esett ki és balhét hagyott maga után - ifaktor

A most soron következő párbajból Gáspár Evelin jött ki vesztesként, viszont úgy gondolta, hogy hozzá illően fog távozni a Survivor műsorából – stílusosan.


Miután a Holtak szigetén történő párbajt követően Evelin került ki vesztesen, ezért neki kellett elhagynia a versenyt. Evelin viszont úgy gondolta, hogy kicsit még megbabrálja a szálakat és egy üzenetet hagyott Daninak.

Ebben az üzenetben leírta, hogy ha már idegesítik őket a többiek, akkor vonuljon csak el és nyugodtan, egyedül gondolkodjon. Természetesen név nélkül nem lett volna izgalmas, így Evelin Nagy Alexet nevezte meg kifejezetten a probléma forrásának, amiből aztán később hatalmas sírás-rívás alakult ki. Evelin kijátszotta a kiszálló kártyáját is.

„Mi az, ami az idegeidre megy? Nem értem. Engem is sokszor idegesít a hiszti, amit lenyomsz. Megkérdem, megvan-e a tűzgyújtó, aztán teljesen ki vagy borulva. Az Evelin leírta a megoldást, el kell vonulnod ilyenkor. Én ezt nem érzem jogosnak."

mondta Nagy Alex.

Alex a következő percben már a tengerparton zokogott, akinek vigasztalására Kabát Peti sietett szinte azonnal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!