Survivor: Gáspár Evelin esett ki és balhét hagyott maga után - ifaktor
Gáspár Evelin a Survivor műsorban mosolyog

A most soron következő párbajból Gáspár Evelin jött ki vesztesként, viszont úgy gondolta, hogy hozzá illően fog távozni a Survivor műsorából – stílusosan.


Miután a Holtak szigetén történő párbajt követően Evelin került ki vesztesen, ezért neki kellett elhagynia a versenyt. Evelin viszont úgy gondolta, hogy kicsit még megbabrálja a szálakat és egy üzenetet hagyott Daninak.

Ebben az üzenetben leírta, hogy ha már idegesítik őket a többiek, akkor vonuljon csak el és nyugodtan, egyedül gondolkodjon. Természetesen név nélkül nem lett volna izgalmas, így Evelin Nagy Alexet nevezte meg kifejezetten a probléma forrásának, amiből aztán később hatalmas sírás-rívás alakult ki. Evelin kijátszotta a kiszálló kártyáját is.

„Mi az, ami az idegeidre megy? Nem értem. Engem is sokszor idegesít a hiszti, amit lenyomsz. Megkérdem, megvan-e a tűzgyújtó, aztán teljesen ki vagy borulva. Az Evelin leírta a megoldást, el kell vonulnod ilyenkor. Én ezt nem érzem jogosnak."

mondta Nagy Alex.

Alex a következő percben már a tengerparton zokogott, akinek vigasztalására Kabát Peti sietett szinte azonnal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!