Sydney van den Bosch betegsége miatt nem mehet egyetemre - ifaktor
Sydney van den Bosch bikiniben és napszemövegben.
A Farm VIP-ben és a Szerencsekerékben is feltűnt szépségkirálynőnek, Sydney van den Boschnak egy polipot fedeztek fel nemrég az arcüregében, ami az utóbbi időben növekedésnek indult, így az orvosával közösen a műtét mellett döntöttek.


Sydney amellett, hogy lábadozik a műtét után egy újabb rossz hírt közölt követőivel. Méghozzá azt, hogy a műtét és a bárható felépülési idő miatt nem tudott beiratkozni az egyetemre, s emelt érettségit sem fog tudni tenni a közelgő forgatások miatt.

Sydney bizonyára újabb feladatot kapott a TV2-nél, ami viszont örömteli számára, de a tanulást sem adja fel, hiszen egy nyelvvizsgát azért le szeretne tenni még az idén.

„Ígértem, hogy kicsit mesélek majd erről az egyetemi, suli kezdéses témáról.. Már nyáron belőttük a műtétem időpontját így tudatosult bennem, hogy Szeptemberben nem leszek kész még arra, hogy visszaüljek az iskolapadba. (bár egy percig nem gondoltam, hogy ilyen rosszul fogom viselni és ilyen hosszú lesz a rehabilitáció...) Így ezzel tolódott az emelt szintű érettségim is. Gondoltam, hogy akkor legyen keresztfélév, viszont több, mint valószínű, hogy egy újabb teljes embert igénylő forgatás nem fogja ezt sem lehetővé tenni. Így a jelenlegi tény állás, hogy szeretnék idén nyelvet tanulni, nyelvvizsgázni, Májusban ha törik, ha szakad emelt szintű érettségizni és 2022-ben már tényleg újult erővel visszatérve makk egészségesen egyetemista leszek! És addig szemüveget is kell csináltatnom, mert az elmúlt időszakban borzasztóan vaksi lettem!"

– írta Sydney.

Ne hagyd ki!