Sydney van den Bosch elárulta, nem drogozik - ifaktor
Sydney van den Bosch kockás pizsamában ül lufikkal a háttérben

A népszerű influenszer, Sydney van den Bosch megelégelte az életét körülölelő pletykákat, így eldöntötte: tiszta vizet önt a pohárba.


Sydney van den Bosch követői hónapok óta találgatnak, hogy az influenszer miért vezette be azt az új szokást Instagram-oldalán, hogy napokat számlál posztjainál.

A minap elérte a 100. napot, azt azonban, hogy milyen apropóból, senki se tudja. Sokan emiatt elkezdtek találgatni és tippelgetni, hogy Sydney milyen napokat számlálhat.

Így vette észre, hogy a legbosszantóbb pletyka, ami a történetét körülöleli az, hogy ő valószínűleg elvonón lehetett és ezt számlálta. Sydneyt ez kellően felháborította, ugyanis elmondása szerint pezsgőzni is csak ritka alkalmakkor szokott, kábítószereket pedig végképp nem használ.

,,Üdvözlök mindenkit. Nem használok kábítószereket, sőt pezsgőzni is csak alkalmakkor szoktam. Még valami?"

- írta Sydney az eltűnő Instagram-történetében.

,,100. nap 💫 És mindenkit ki kell ábrándítanom akik különböző pletyka és bulvár csoportokban azt ecsetelik, hogy biztos forrásból tudják, hogy elvonón voltam segítek én, első számú forrásként, hogy volt jobb dolgom annál. Talán nem ennyire szaftos, de mindenesetre köszönöm jól vagyok. 🤍 És nagyon boldog vagyok és amint úgy érzem mesélni fogok róla"

- ezt pedig az influenszer Instagram-bejegyzésében olvashatjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!