Sylvester Stallone a Feláldozhatók 4 forgatásáról posztolt - ifaktor
A Feláldozhatók: Sylvester Stallone és Dolph Lundgren.

Már eddig is biztos volt, hogy elkészül a Feláldozhatók-franchise következő, negyedik része, de most Stallone végre megosztotta az első fotót a készülő filmről, amelynek előzményeibe is elkalauzolunk titeket.Sylvester Stallone vágyálma volt, hogy a legnagyobb akciósztárokat egy filmbe sűrítve egy igazi akciófilmmel örvendeztesse meg a filmrajongókat a 2000-es években. Mindez sokáig csak álomnak tűnt, azonban 2010-ben hirtelen valóság lett belőle és tényleg összeállt a blockbuster – többek között – Stallone, Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger szereplésével.

Azóta az első Feláldozhatókat két további rész követte még, amelyek sikeresnek bizonyultak a mozipénztáraknál és olyan további sztárok szerepeltek benne, mint Harrison Ford, Jean-Claud van Damme, Chuch Norris és Mel Gibson, akik közül többen karakterüktől eltérően rosszfiút játszottak (Gibson, van Damme).

Sőt van Damme karaktere az egyik legkedveltebb rosszfiú lett a filmsorozat történelmében, Villain szerepében, aki a második etapban meggyilkolja a csapat egyik tagját, így hajtóvadászat indul ellene.

A filmben ezúttal Jason Statham karaktere kerül középpontba Sly helyett az előzetes információk alapján és bizonyosan több új akciósztár is látható lesz majd a filmben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!