Sylvester Stallone nem hagyja abba – újra a Galaxis Őrzőiben - ifaktor
Sylvester Stallone az új Galaxis Őrzői című filmben

Már javában folyik a legújabb Galaxis Őrzői című film forgatása, most pedig egy kiszivárgott képen láthatjuk, ahogy Sylvester Stallone is újra bekapcsolódik.


Egy új képre lehetett figyelmes az, aki követi a Galaxis Őrzői forgatásáról szóló híreket. A világhírű Sylvester Stallone feltűnt egy on-screen képen, ahol egy új, fejlettebb ruhában jelent meg, mint Stakar Ogord, azaz Starhawk.

Stallone olyan nevek mellett tér vissza a Marvel-Univerzumba, mint Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper és Karen Gillen, akik az általuk már eddig játszott karaktereket testesítik meg újra.

Ugyanakkor több olyan hős is érkezik a filmbe, akiket eddig még nem láthattunk, vagy csak egy-egy említésnyire kaptak helyet az eddigi részekben. Ilyen például Will Poulter, akiről már korábban megírtuk, hogy Adam Warlockként fog megjelenni, aki Űrlord testvérét játssza majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!