Szabó Ádám rajongói ezt gondolják új barátnőjéről - ifaktor
Szabó Ádám és barátnője közös fotója

Azok, akik néha oda tévednek egy-egy poszt komment szekciójába, bizonyára már meg sem lepődnek azon, hogy az embereknek újabban szinte mindenről van véleményük és ezt nem is tartják magukban. Szabó Ádám új barátnőjéről pedig ez a véleményük.


Közszereplőként szinte lehetetlen elkerülni a véleményező kommenteket. Sokakkal igen kritikusak követőik és vannak, akikkel kegyelmezőbbek.

Szabó Ádám ez utóbbi kategóriába tartozik, ugyanis valószínűleg a szerény és visszafogott életének köszönhetően sokkal kevesebb negatív komment és kritizálás éri őt, mint kollégáit.

Szabó Ádám Tóth Andival való szakítását követően háttérbe vonult és magánéletéről csak morzsákat szórt el a nagyérdeműnek. Nem olyan rég azonban bemutatta rajongóinak, hogy ki az a lány, aki elrabolt a szívét. Követői eddig úgy tűnik, remekül fogadták a barátnőt és szeretik a közös tartalmakat is Ádám Instagram-oldalán.

,,Csodálatosak vagytok❤️"
,,Megérdemelted végre a boldogságot"
,,Nagyon aranyosak vagytok legyetek mindig nagyon boldogok ❤️"

- érkeztek a rajongói kommentek Ádám oldalára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!