Ő Szabó Ádám ritkán látott édesapja - ifaktor
Szabó Ádám és édesapja.
Szabó Ádám köztudottan jó kapcsolatot ápol édesapjával, akit azonban nem túl gyakran láthatunk az énekes közösségi média felületein.


Ádám most a születésnapja alkalmából megosztott egy közös képet édesapjával, akinek a zene iránti szeretetét és elkötelezettségét is köszönheti. A Sztárban Sztár legutóbbi évadának győztese azt is elmondta már korábban, hogy apukája mindig támogatta a zenélésben, sőt ő maga is zenész.

Az immár Ádám védjegyének számító harmonikázást is apja révén tanulta meg, aki szintén játszik a hangszeren. A mostani Instagram-bejegyzésében egy kicsit erre is kitért, amikor egy Wellness-hétvégéről osztott meg egy fotót.

„Isten èltessen sokáig Apa! Magyarázz még nagyon sokat nekünk és mondd el minden nap, hogy az összes dalba kell harmonika! Mindegyikbe! De Neked van igazad, utólag úgyis mindig bevallom!!! Szeretünk!”

– írta az énekes, aki végső soron egyetért apjával abban, hogy minden dalba kell a harmonika!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!