Szabó Ádám már nemcsak a zenélésre koncentrál - ifaktor
Szabó Ádám liftben selfiezik
Szabó Ádám folyamatosan fellépésekre jár, azonban most már másnak is helyett kell szorítani az életében. Folytatta a tanulmányait, amire igen nagy figyelmet akar fordítani a jövőben.


Szabó Ádámnak 2013-ban fontos döntést kellett meghoznia. Akkor abbahagyta zenei tanulmányait, hogy tévés karrierjére tudjon fókuszálni. Tavaly óta azonban a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, jövőre pedig sor kerül diplomakoncertjére.

A 29 éves zenész egyáltalán nem bánja, hogy eddig tévés szerepléseire fordított nagyobb figyelmet az életében, hiszen ennek köszönheti jelenlegi ismertségét és fellépései nagy részét. Jó dolognak tartja, hogy folyamatosan képezheti magát.

Tavaly a Sztárban Sztárban mutathatta meg énekesi és előadói tehetségét, most pedig az egyetem teszi próbára és fejleszti szakmai tudását. Ádám azt nyilatkozta, hogy úgy érzi diplomakoncertjére való felkészülésében sokat segít neki színpadi tapasztalata.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!