Nem fogod elhinni, hogy milyen márkájú Szabó Győző bringája - ifaktor
Szabó Győző és Rezes Judit egy motoron.
Szabó Győző nem éppen az a fényűző típusú híresség, ám kerékpárjának márkáját látva ez nem biztos, hogy bizonyosságot nyerne.


A népszerű színész és televíziós személyiség az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy milyen márkájú is a biciklije. Győző köztudottan imádja a motorozást, igazi szerelmese a kétkerekű járműveknek, így nem csoda, hogy most már egy Harley-Davidson is áll a garázsában.

Az már sokkal inkább meglepőbb, hogy ez a Harley egy kerékpár, amely valóban ezzel a márkajelzéssel van ellátva. Mivel a Harley egy igazi luxusmárka, így némileg meglepő, hogy biciklit is gyártanak, noha hozzátesszük, hogy a színész által használt elektromos kerékpár közel sem hétköznapi kinézetű.

Még mindig két keréken, de most egy kicsit másképp! Tudtátok, hogy a Harley-Davidson elektromos bicikliket is gyárt? Gondoltam, hogy a sportosság jegyében a mocit leválltom alkalomadtán egy bicóra, viszont az erőltetett hegymenethez azért jól esik egy kis segítség.. Így döntöttem végül e mellett a csoda mellett, amit a Budaörsi úton szereztem be a Harley-Davidsontól.”

- írta Szabó Győző.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!