Szabó Győző: "A rendőrkapitányságtól összeszorul a gyomrom" - ifaktor
Szabó Győző napszemüvegben egy lépcső alján ül

Mindent megtesz azért Szabó Győző, hogy előadásival, ahol brutális tapasztalatairól számol be a heroinfüggőségéről, csökkentse a droghasználatot Magyarországon.


Szabó Győző nyíltan felvállalta mindig is, hogy drogproblémákkal küzdött. Rengeteg álmatlan éjszakát és borzalmas gyötrelmet okozott neki a heroin, amiről mostanra könyvet is írt, valamint az országot járva előadásokat tart.

A színész tíz éven keresztül kelt-feküdt a heroinnal. A színész célja, hogy segítsen a droghasználó embereken, és történeteivel fényt adhasson a küzdelmes időszakokban ezeknek az embereknek. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy akármennyire tiszta már, ő lehet, hogy élete végéig heroinista marad, mivel a drogot le lehet tenni, de az életed része marad.

Legutóbb a Budapesti-Rendőrfőkapitányság épületében járt, ahol szintén egy drogprevenciós előadást tartott. Erről az élményről pedig a következőket nyilatkozta:

„Rengeteg drogprevenciós előadást tartottam, de amikor beléptem ebbe az épületbe, összeugrott a gyomrom. A függőség társadalmi rétegtől függetlenül bárkit érinthet, a szegregációban élőktől kezdve a legmagasabb körök tagjaiig, ezért addig fogok küzdeni a drog ellen, amíg csak bír."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!