Szabó Győző őszintén mesélt élete legsötétebb időszakáról - ifaktor
Szabó Győző a zártosztály díszletében ül kék pulcsiban az ágyon

Húsz évvel ezelőtt a népszerű színész, Szabó Győző élete legnehezebb és egyben legsötétebb időszakát élte át, mikor zártosztályra került súlyos drogproblémái miatt. Az RTL Klub Fókusz című műsorának, most őszintén mesélt erről az időszakáról.


Győző ismét a zártosztályon látható az interjú során, azonban most „csak" egy forgatás díszlete az, ami az általa írt Toxikoma című könyv alapján készülő filmhez készült.

„Amikor először beléptem a zártosztály díszletébe összeugrott a gyomrom. Azzal együtt, hogy tudtam, hogy ez egy díszlet mégis összeugrott a gyomrom. Mert azért az intenzív egy hónap kő kemény volt. Ezt a film is megmutatja nagyon hitelesen"

- hallható a színésztől.

Szabó Győző közel tíz évnyi függőségtől szabadult meg néhány hét alatt a zártosztályon. A film forgatásához a legapróbb részletekre és kellékekre is ügyeltek, így maximális hitelességgel tudják visszaadni a 2000-es évek zártosztályát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!