Ezért nem mutatja Szabó Zsófi a kisfiát az interneten - ifaktor
Szabó Zsófi  fehér ruhában.

Az édesanya pontosan ismeri az internet árnyoldalát.


Szabó Zsófi egyszer sem tölt fel, olyan bejegyzést, amelyen kisfia arca is szerepel. A műsorvezetőnél ez egy teljesen tudatos döntés, amit férjével együtt hozott meg. Kis Zsolttal közös gyermekük, Mendel 2017 tavaszán született.

Zsófi egyik legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el döntésének okát. A fiatal édesanya megbeszélte volt férjével, hogy ő nem szeretné, ha Mendel bármilyen formában is jelen lenne a közösségi média oldalakon. Csak abban az esetben tölt fel róla majd fotót, ha kisfia külön kéri őt rá.

,,Tudjátok, hogy a média, és azon belül is a social média milyen árnyoldalakkal rendelkezik. Én ezt az évek során többszörösen megtanultam. Mivel a fiam a legdrágább kincsem, és nem csak ébren, de álmomban is őt féltem, érte aggódom és minden pillanatban az ő érdekeit nézem, így pár évvel ezelőtt hoztunk egy döntést az apukájával. (…) Amikor azt fogja kérni tőlem a fiam, hogy mutassam meg őt is az oldalamon, akkor majd ti is látni fogjátok őt. Addig pedig az életem legfontosabb pillanatait, amiket vele élek meg, megtartjuk magunknak"

-zárta posztját Zsófi, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.


Ne hagyd ki!