Szabó Zsófi megkönnyebbült a szakítás után? - ifaktor
Szabó Zsófi  fehér ruhában.
Szabó Zsófi főszereplőt játszik az RTL Klub új sorozatában
Instagram/@beautyworldnet

Szabó Zsófi megkönnyebbült a szakítás után?

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata szinte villámgyorsan lépett szintet az elmúlt időben. Közel egy éve alkotnak egy párt, de már sor került az eljegyzésre és annak felbontására is. Közeli ismerősei szerint Zsófi nem gondolja úgy, hogy ennek a szerelemnek van jövője.


Szabó Zsófi és Shane Tusup eljegyzésének három hónap után lett vége. A rajongókat teljesen megdöbbentette, hogyan lehetett vége egyik napról a másikra a szenvedélyes szerelemnek. Vannak, akik Shane erőszakos viselkedését gondolják a szakítás okának, egyesek szerint pedig csupán túl hamar vágtak bele az eljegyzésbe a szerelmesek, hiszen csak közel egy éve alkotnak egy párt.

,,A szakítás után már látja a hibáit, tudja, ez volt a jó döntés. Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt, Zsófinak szinte esélye sem volt, hogy a kapcsolata egyes szintjeit élvezze, megélje, máris újabb és újabb dolgok történtek "

– sorolta egy közeli ismerős.

,,amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt”

– magyarázta a hirtelen döntés hátterét egy másik ismerős.

Azonban Szabó Zsófi a hétfői Reggeli műsorában szinte sugárzott. Egyesek szerint nem csupán szakmai profizmusának köszönhető ez a kisugárzás, hanem a kapcsolatának vége okozta megkönnyebbülés.

Néhány közeli ismerős szerint Zsófi így is korainak érezte a lánykérést, annak ellenére, hogy Shane már korábban rá akarta húzni a gyűrűt az ujjára. Hiszen a sztáredző már megismerkedésük után pár hónappal kijelentette, hogy a műsorvezetővel kívánja leélni az életét. Továbbá Shane még most sem adta fel és folyamatosan virágcsokrokkal és ajándékokkal halmozza el Zsófit.


Ne hagyd ki!