Ugyanazért hagyta el párját Kulcsár Edina, mint Csutit - ifaktor
Kulcsár Edina.
Lapunk utána járt, hogy mit mondott előző párjával, Mátéval való szakítása után Kulcsár Edina.


A hasonlóság kísérteties, ugyanis Csutival kapcsolatban többször elhangzott, hogy nem tudja Edina érzéseit kezelni, illetve viszonozni (ezt egyébként maga Csuti is többször elismerte). Ennek ellenére nem lehet elsiklani a tény mellett, hogy Edina előző, több éves párkapcsolatának is hasonló okok miatt lett vége.

„Nincs senki más az életemben, csupán arról van szó, hogy lelkileg már nem éreztem azt a támogatást, amit korábban Máté nyújtott nekem.”

nyilatkozta korábban Edina, aki akkor is jelezte, hogy nem egy harmadik fél miatt lett vége kapcsolatának. Bár ez mostanra kiderült, hogy Csutival való szakítására nem feltétlenül igaz...

„Őszintén szólva nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Sajnos Edina nem mindig volt velem őszinte”

– nyilatkozta Csuti, akivel kapcsolatát már hónapokkal ezelőtt lezártnak tekintette Edina, noha decemberben még együtt jelentek meg több helyen is.

„Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert ,,hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!”

– írta Edina, míg G.w.M. szintén hasonlókat írt, de felesége – akárcsak Csuti – nem tudott semmit erről a viszonyról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!