Sosem gondoltad volna ezt SZandiról - ifaktor
Szandi az ablak előtt.
Szandi kapcsán az első gondolatunk általában nem az, hogy ő lenne az egyik legnépszerűbb közösségi média sztár, márpedig sokan megirigyelhetnék követőszámát, ugyanis elképesztő, mennyien követik az énekesnőt.


Szandi az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amelyben kiemelte, hogy már több mint 350 ezren követik a Facebookon, amelyet sok influenszer is megirigyelne.

„Ma 11 éve, hogy elindult a Hivatalos Facebook oldalam, ami új utakat nyitott meg közöttünk! Nagyon köszönöm, hogy ma már közel 350 000-en követtek! Köszönöm a rengeteg pozitív hozzászólást, hogy velem vagytok és szurkoltok, szavaitokkal erősítetek, amikor versenyhelyzetben vagyok. Boldogan osztom meg elsőként mindig Veletek az új dalokat és életem fontos pillanatait, olykor beengedve Benneteket a kulisszák mögé vagy akár az otthonomba. Reményteljesen, optimistán és felkészülten várom az új évben az új feladatokat és a személyes találkozást a koncerteken Veletek!”

– írta Szandi.

Pintácsi Alexandra, vagyis Szandi szakmai képzettségéhez és hírnevéhez kétség sem férhet, hiszen kétszeres EMeRTon-díjas énekesnő, és máig ő a legfiatalabb platinalemezes előadó Magyarországon.

Ennek ellenére jól tudjuk, hogy a szakmai hírnév és siker nem mindig társul a közösségi média ismertséggel, azonban esetében ez is megvan – bizonyára az Álarcos énekes is sokat dobott a számain az utóbbi időben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!