Szandi lélegzetelállító felvételt osztott meg magáról - ifaktor
Szandi  légtornászkodik
Nem titok és korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Szandi fellépett az I. Budapest Légtornász Fesztiválon, amelyet a Fővárosi Nagycirkuszban rendeztek.


Szandi már hónapok óta készül a nagy eseményre. Követőinek a próbák izgalmairól id folyamatosan beszámolt az énekesnő, akit nagyon féltett családja a veszélyes mutatványtól. Az énekesnő ezzel a hobbival édesanyja emléke előtt tiszteleg, aki mindig is artista szeretett volna lenni, de helyette a családot választotta.

„Sokan kérdezitek, meg lehet e nézni videón a tegnapi produkciónkat. Profi kamerák rögzítették a Légtorna Fesztivál Gálaműsorát, amit majd láthattok a tv-ben. Azonban én szeretettel megosztom most Veletek azt a felvételt, amit testvérem kislánya, @zolnah_ készített a nézőtérről (a tesóm, @pintacsi_viki_official által készített fotókkal színesítettem) Cserháti Zsuzsa csodálatos dalát énekelve annyira elérzékenyültem, hogy amikor utána @szlafizsolti profi artistával a magasba emelkedtünk, nem csak a testem, de a lelkem is szárnyalt!”

– írta Szandi a számára varázslatos estéről, amelyről egy videót is megosztott az Instagram-oldalán. A felvétel több mint hat perces, így hosszú időn keresztül megcsodálhatjuk, amint Szandi a kék színű, tangás tornadresszben légtornászkodik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!