Szédületes videót tárt elénk a SpaceX - ifaktor
A SpaceX felvételének, ami ennyire közeli hozzánk, ritkán lehetünk szemtanúi.

A SpaceX csütörtökön posztolt egy videót a földről, amit a Dragon nevű űrhajójukról készítettek.

A videón az űrhajó kupoláját láthatjuk. A csavar az egészben, hogy az űrhajón miközben a felvétel készült, már turisták voltak. Úgy a föld forgása, mint az óceánok mozgása teljesen kivehető, noha csak néhány másodpercre.

A cég Falcon 9-es rakétája és Dragon névre hallgató űrhajója szerda este hagyta el a NASA Kennedy Space Centerét egy csapat turistával, a műveleti parancsnokkal, a Shift4 Payments vezérigazgatójával, valamint egészségügyi, fizio, mérnöki és pilótai személyzettel együtt.

A csapat 25 ezer kilométert tesz meg egy óra alatt, egy 575 kilométeres, előre megalkotott egyéni űrpályán mennek végig. Amint az útnak vége, a Dragon újra visszatér a Föld atmoszférájába és egy lány vízi landolást hajt végre Florida partján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!