Szegedi Fecsó menyasszonya elvetélt - ifaktor
Szegedi FEcsó és Géczi Bea a tengerparton.
Szegedi Fecsó és menyasszonya, Géczi Bea nemrég jelentették be, hogy Bea elvetélt a közelmúltban.


A történtek mindkettejüket nagyon megviselték, sőt, a kapcsolatukra is kihatással volt. A szörnyű eset még tavaly történt, ám eddig nem álltak készen arra, hogy meséljenek arról, min mentek keresztül – írja Blikk.

„Nem terveztük a babát, de nagyon boldogok voltunk amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Vártuk a kicsit, izgatottak voltunk, álmodoztunk, terveztünk. Csak a szűk családi és baráti körünk tudta, hogy várandós vagyok, szerettünk volna várni a tizenkettedik hétig, hogy megosszuk a követőinkkel is a hírt, de sajnos erre nem került sor”

– emlékezett vissza Bea, aki akkoriban felszedett néhány kilót, amiért sok bántást is kapott a közösségi médiában, de természetesen nem magyarázkodhatott a súlygyarapodásának okáról.

„Az orvos azt mondta, pihenjek, nagyjából egész nap az ágyban kellett volna feküdnöm, emellett rengeteg gyógyszert is szedtem, amitől nagyon vizesedtem, az látszott rajtam egy korábbi interjún is, amiért rengeteg bántást kaptam. A külsőm miatt gúnyoltak, de akkor sem mondtam semmit.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!