Szegedi Fecsó: „Nagyon sok támadást kapott Bea” - ifaktor

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien exe, Szegedi Fecsó és kisfia az RTL Klub Reggeli műsorának volt vendége, ahol sport tevékenységeiről és magánéletéről beszélgettek.


Fecsó egy pár bevezető kérdés után meg is kapta a várva várt kérdést, hogy Beával történt szakítása óta mi a helyzet a hölgyekkel.

„Egy hónapja szétmentünk. Azóta ismerkedek, de csak óvatosan. Tyúklépésbe haladok előre. Megmondom őszintén ez megtanított arra, hogy kicsit óvatosabbnak kell lenni. A médiát kicsit kizárni a magánéletből, mert ez nem biztos, hogy ennyire előnyös. Nagyon sok támadást kapott Bea és ezt nehezen viselte"

- hallható Fecsótól a beszélgetés során, majd így folytatta:

„Elég nehéz tiszta lappal indulni, meg elég rossz hírem van sajnos, ami én úgy gondolom, hogy nincsen megalapozva. Sokan nem ismerik a valós énemet"

- mondta Fecsó a beszélgetés végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!