Dobó Kata szakított Szente Vajkkal - ifaktor
Szente Vajk fehér pólóban.
Dobó Kata és Szente Vajk még tavaly jöttek össze. Nem igazán nyilatkoztak románcukról, amely viszonylag hamar nyilvánosságra került, de most szomorú véget ért.


Dobó Kata és Szente Vajk egyaránt sikeres művészek, mind színészként, mind pedig rendezőként. A Blikk információ szerint tavaly év végén szakíthatott a páros, akiknek viszonya baráti maradt.

„Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően. Élvezték a másik társaságát, de egy ideje tudták, hogy nem fordul majd komolyabbra a kapcsolatuk, nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb „meg kell hozni a döntést”

– nyilatkozta a pár egyik ismerőse.

A munka hozta össze őket, ugyanis Szente írta és rendezte A dominógyilkosság című darabot, amelynek Kata az egyik főszereplője volt. Mivel mindketten színészkednek és rendezőként is dolgoznak a szakmában, így kifejezetten üdítő, hogy a kapcsolatuk baráti maradt, ugyanis bármikor dolgozhatnak még együtt a jövőben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!