Szenzáció! A Farm VIP sorozatban fog felbukkanni egyik háromszoros olimpiai világbajnokunk - ifaktor
Kammerer Zoltán guggol egy Mercedes autó előtt egy parkolóban

A Farm VIP első évada hatalmas siker volt a TV2 csatornáján. A második évad sem tartogat kisebb meglepetéseket, ugyanis egyik híres sportolónkat is láthatjuk majd a képernyőkön. Most fény derül rá ki lesz az.


Már nem titok, hogy Kammerer Zoltán, többszörös olimpiai bajnok kajakozó lesz látható a Farm VIP elkövetkező részeiben.

Zoltán éppen az olimpiára készült, amikor hívást kapott a szereplést illetően. Döntést kellett hoznia tehát, hogy az olimpia vagy a tévéműsor a fontosabb. A kajakozó sok fontolgatást követően akkor határozta el magát, amikor az olimpiára való készülés már kezdetét vette.

Végül a műsor mellett döntött és úgy tűnik jobban nem is cselekedhetett volna, hiszen mint kiderült, nem került be az olimpiai csapatba: így is, úgy is nélküle mentek volna.

A férfi azt is elmondta, egy ideje már el akart szakadni az olimpiától, hogy életét új irányba terelhesse és erre a Farm műsort ideálisnak gondolja. Gyerekkori emlékei is fűzik nagyszülei tanyájához, ahová kilenc éves koráig minden nyáron ellátogatott.

Sok sikert kívánunk neki a műsorhoz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!