Megszólalt Kasza Tibi a Szerencsekerék folytatásáról - ifaktor
Kasza Tibi ingben egy szürke háttér előtt mosolyog

Kasza Tibi imádja, hogy műsorvezetője lehet a Szerencsekerék című műsornak, szerinte a nézők is szeretik.


Április 11-én új évaddal indul útnak a Szerencsekerék című TV2-es műsor. A vetélkedő egy teljesen megreformált dizájnnal kerül újra a nézők szeme elé, amivel kapcsolatban a műsor házigazdája, Kasza Tibi is megszólalt.

„A Szerencsekerék volt életemben talán az a műsor, aminek kapcsán a legtöbb szeretetteljes visszajelzést kaptam a zöldségesnél, a benzinkúton vagy az utcán járva-kelve. Erre nagyon büszke vagyok. Rég nem látott ismerősök is felhívtak vagy rám üzentek, hogy mennyire szeretik estéről estére nézni a Szerencsekereket. Abszolút érezhető, tapintható, hogy az emberek életének, hétköznapjainak része lett és szeretik, hogy a napjuk végén ott van egy egy órás felhőtlen kikapcsolódás, ami együtt ülteti le a családokat a képernyő elé, és nem akar mást, mint szórakoztatni”
„A Szerencsekerék ízig-vérig szórakoztató műsor lett, rengeteg nevetéssel, izgalmas feladvánnyal, nagyon sok drámával, az új epizódok alatt a nullázások, a sorsfordító pillanatok sokkal intenzívebben vannak jelen. Egy még szórakoztatóbb, még feszültebb és olykor bizony drámákkal, könnyekkel teli adások várnak a nézőkre. Aki eddig szerette a műsort, biztos vagyok benne, hogy a most még jobban fogja szeretni. Aki eddig lemaradt, annak üzenem, érdemes bekapcsolódni, mert nagyon szórakoztató műsort készítettünk és bánni fogja, ha csak a szomszédtól hallja, ő mit néz estéről estére. Várunk mindenkit a képernyők elé, és bízom benne, hogy a Szerencsekerék még éveken át velünk marad és én részese lehetek ennek a történetnek”

Tibi mellett Sydney van den Bosch lesz a műsor házigazdája.


„A Szerencsekeréknek köszönhetően egy új szerepkörben ismerhettek meg a nézők, és rendkívül hálás vagyok, hogy továbbra is a részese lehetek ennek az ikonikus műsornak. Mostanra már rutinosabban mozgok a kamerák előtt, és egy összeszokott csapatban dolgozhattunk, így még szórakoztatóbb epizódokra számíthat a közönség. Imádom a humort és a szórakozást, ezért örülök, hogy estéről estére mosolyt csalhatunk az emberek arcára. Az új epizódokban sok olyan pillanat volt, amikor engem is elragadtak az érzelmek, vannak személyes kedvenceim, emellett idén is rengeteg olyan pillanatot tartogat a Szerencsekerék, amire talán nem számítanak a nézők”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!