Mikor és hogyan érdemes belekezdeni az új Szex és New Yorkba? - ifaktor
Szex es New York

Szinte ott van néhány kattintásra a legújabb Szex és New York sorozatának részei. Ha te sem kezdtél még bele, nézd meg, hogyan érdemes őket elkezdeni.


Először is szükséged lesz egy HBO GO felhasználóra. Ezt könnyedén létrehozhatod az HBO GO weboldalán. Miután mindent beállítottál, már élvezheted is az eddig megjelent részeket. Ne engedd, hogy megtévesszen, ugyan HBO Max-ra írták ki a sorozatot, de a magyar GO-n is elérhető.

Az új Szex és New York 2021. december 9-én indult és azóta a rajongók hétről hétre izgatottan ülnek a TV-k előtt, hogy újra figyelemmel kísérhessék Carrie és barátnői életét. Egyet meg kell vallani, elég sok minden történik az új részekben.

A cikk nem tartalmaz spoilert, ugyanakkor figyelmeztetünk, hogy olyan fordulatokat tartalmaz, amelyekre legvadabb álmodban sem gondoltál volna. Ha te is szeretnéd megtudni, hogy hogyan alakul a családos élet Carrienél, Charlottenál és Mirandánál, akkor itt az idő, hogy belevágj. Sajnálatos módon a Samanthát alakító Kim Catrall nem csatlakozott a folytatáshoz.

A sorozat részei minden hét csütörtökén kerülnek fel a streaming szolgáltató weboldalára, így ott és aznap lehet a leghamarabb megtekinteni az új részeket. A tervezettek szerint 10 részből áll majd a folytatás, amiből már 6 rész meg is jelent és február 3-án zárul a tizedik, egyben utolsó résszel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!