Szex és New York 3: Három színésznő játszott egy szerepet - ifaktor
Sarah Jessica Parker a Szex és New York 3 forgatásán
Minden Szex és New York filmkedvelő tudja, hogy Charlotte és Henry örökbe fogadtak egy kínai kislányt, mivel nagyon kevés esély volt arra, hogy saját gyerekük születhessen. A kis Lily lett családjuk legkisebb tagja a film első részében. Azonban nem egyedül játszotta a színésznő ezt a szerepet.


​A film első részében jelenik meg a történetben Lily karaktere, aki Charlotte és Henry kisgyermekét alakítja. Azonban érdekes kulisszatitok, hogy nem egyedül Alexandra Fong testesítette meg ezt a szereplőt. A film első és második részében is testvérével, Parker Fonggal ketten játsszák Lily szerepét.

A filmsorozat harmadik részében pedig egy harmadik színész kapta meg a szerepet, a 26 éves Cathy Ang. Ez a fiatal színésznő élete első komoly szerepe, bár valós életkora több, mint ahány éves lányt alakít. Hiszen a film idősíkja szerint 2004-ben fogadták Charlotték örökbe a kínai kislányt, a harmadik részt pedig idén, 2021-ben forgatták. Vagyis Cathy karaktere Lily most körülbelül 18 éves lehet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!