A Szex és New York sztárja súlyos kritikákkal szembesül - ifaktor
Sara Ramirez virágok között fekszik és mosolyog

„Elképesztően boldog vagyok arra, amit letettünk az asztalra.” – mondta Sara Ramirez, a legújabb Szex és New York sorozat sztárja.


Sara Ramirezt csak úgy ismerte meg a világ, mint Che Diaz, aki a legújabb Szex és New York sorozatban kapott eléggé velős szerepet. A sorozatban Che-nek eléggé kisarkított személyisége van, ugyanakkor azt vallja a színésznő, hogy nagyon könnyű volt vele azonosulni, mert több személyiségjegyét is a karakternek, felfedezni vélte magában.

„Tisztában vagyok vele, hogy a gyűlölet létezik online is, de meg kell védjem a saját mentális egészségemet és a színészi karrieremet. Ez pedig a legfontosabb számomra, ugyanis én is egy ember vagyok.”

mondta Ramirez, aki úgy a sorozatban, mint a való életben a „nem bináris” megnevezést preferálja.

A történetben Che összegabalyodik Carrie Bradshaw egyik legjobb barátnőjével Mirandával, akivel elindul egy olyan szexuális és lélektani kapcsolódás, ami rengeteg elfojtott kérdést, érzelmet válaszol meg a világban. Ugyanakkor ha a történet nem így alakult volna, Che külön is érdemelne egy kis betekintést az életébe, hiszen nem mindennapi karriert és személyiséget alakított ki magának.

„Nagyon büszke vagyok arra, amit képviselünk és amit letettünk az asztalra. Egy olyan karakter hoztunk létre, aki szintén egy ember, emberi tulajdonságokkal. Nem tökéletes, inkább komplex. Aki nem azért van a sorozatban, hogy szeressék, vagy bárki engedélyét kérje, akármit is tesz. Azért van ott, mert önmagát adja.”

tette hozzá a 46 éves Ramirez.

A rajongók azonban nem csak a pozitív, de a negatív oldalát is megfogták a karakterének és többen az LMBTQ társadalomból, úgy hivatkoznak rá, mint egy karikatúrája a homoszexuális lányoknak és szerintük több megmozdulása sem helyén való. Erre azonban Ramirez meg kellett, hogy tanuljon bohóckodva válaszolni és nem figyelembe venni a sértő kommenteket. Azonban jócskán eltörpül azok száma akik kritizálják, mint azoké, akik felnéznek a karakterére és inspirációt nyernek abból, hogy nyitottan vállalják fel érzéseiket, nemi érdeklődésüket és merjenek a változás útjára lépni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!