Vajon lesz folytatása a Szex és New York új sorozatának? - ifaktor
szex és new york sorozatból carrie bradshaw lila kesztyűben és kendőben telefonál

A „Szex és New York: És egyszer csak…” című sorozatból, eredetileg 10 részt készítettek. Azonban akkora érdeklődés van Carrie Bradshawra és barátaira, hogy lehet csinálnak még egy felvonást?


Szinte mindenki lázban ég, aki Szex és New York-rajongó. Még az is aki nem, mert a bájos karakterek annyira magával ragadók, hogy aki elkezdi, szinte nem is tudja befejezni. Már pedig 10 rész után kénytelen lesz, ugyanis a nagy visszatérésre, mindössze ennyi epizódot szántak.

A sorozat indulásának megadta az alaphangot az első részben elszenvedett tragédia, majd a való életben is elveszítették Willie Garsont, azaz Carrie legjobb fiú barátját, Stanfordot. A színészek 1-2 részt követően, nagyon belejöttek a karaktereik megtestesítésébe és fenomenális részeket tettek a nézők és rajongók elé, hétről-hétre.

A rajongók egyelőre nem tudják, hogy merre fog innen vinni a sorozat, plusz Samantha, a negyedik barátnő hiányát is átvészelték, kisebb utalásokkal, visszacsatolásokkal.

Instagram / @justlikethatmax

A 2021-es premier nagyon vegyes érzelmeket váltott ki a rajongókból. Egy HBO-hoz közel álló forrás szerint, pedig tervezik, hogy leforgatják a második évadot. Azonban a sorozatot úgy kellett alakítani, hogy meghagyják a lehetőségét annak is, hogy nem lépnek tovább a csajok.

Egy másik forrás szerint pedig túl költséges az HBO-nak, hogy fenntartsa és új évadot forgasson a Szex és New Yorkból, mindenesetre most még várják a visszajelzéseket, elemzik a számokat és amint zöld utat kapnak, biztosra vehetjük, hogy nem tétlenkednek majd a második évaddal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!