Erre vártál: Új évadot készítenek a Szex és New York-ból - ifaktor
Sarah Jessica Parker telefonál a Szex és New York forgatásán

Még több, impulzusokkal túlfűtött rész érkezik az új Szex és New York című sorozatból. Az első évad vége pedig nagy találgatásokra adhat okot.


A világhírű Szex és New York sorozat, majd filmek legújabb, 30 évvel későbbi újragondolása tarolt az elmúlt időben. Carrie Bradshaw és barátnői történetének folytatására tavaly adtak zöld lámpát. Mostanra pedig túl egy évadon, itt az idő a következőre. A lépés alaposan átgondolt, hiszen a rajongók szerte a világon, egytől-egyig odáig voltak az új sztoriért.

Az HBO Max bejelentette, hogy teljes erőbedobással készülnek a folytatásra. A rendező Michael Patrick King, rendkívül izgatott, hogy újra képernyőre viheti a lányok mindennapjait és a velős csavarokkal tűzdelt kapcsolatait.

A sorozat sztárja és producerje, Sarah Jessica Parker egy Instagram-posztban jelentette be, hogy újra belevetik magukat a munkába.

„Nagyon köszönjük a közönségünknek. A dolog egyszerű, Ti vagytok a mi szívdobbanásunk. Szeretünk benneteket!”

A rajongók azért mégsem lehetnek teljesen elégedettek, ugyanis a Samanthát alakító Kim Cattrall elmondta, hogy befejezte a Szex és New York-ot és nem tervez visszatérni a sorozatba. Ugyanakkor az első évadba mégis bevonták őt, és habár nem láthattuk egyszer sem, Carrie üzenetváltásaiban meg-meg jelent. Valamint a záró epizódban, találkozót is megbeszéltek Párizsban.

Kíváncsian várjuk a folytatást! A rajongók álma mindenképp teljesülne, ha ők is meglépnének egy Pókembert és viszont láthatnák Samanthát a hírek ellenére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!