Chris Noth elmagyarázta, miért történt így a Szex és New York - ifaktor
Chris Noth

Ugyan nem úgy alakult, ahogy Chris Noth eltervezte, de végül így alakult Mr. Big szerepe a Szex és New Yorkban – cikkünk spoilert tartalmaz.


Chris Noth rendkívül meg van elégedve az utolsó jelenetével a Szex és New Yorkban annak ellenére, hogy az eredeti terve az volt, hogy Mr. Big karakterét majd megölik, nem pedig szívinfarktusban hal meg. Most egy új interjúban, amit a Voguenak adott Noth elmondta, hogy egyáltalán nem volt letaglózva, mikor a rendező egy ekkora ötlettel állt a színész elé.

„A fontos dolog, hogy Michael és én meg tudtuk ezt beszélni. Annak ellenére, hogy az elején nem tetszett az ötlet, hogy visszatér Big, majd meghal. Majd úgy történt, hogy: ’Csak legyen úgy, ahogy lennie kell.’”

tette hozzá Noth, majd elmondta, hogy sikerült végül megegyezniük.

„Mindketten egy ilyen Bonnie és Clyde pillanatnak gondoltuk, amikor Bonniet és Clydeot szétszaggatják a golyók. Akkor úgy kell nézniük egymásra, ahogy ők néztek akkor. Amikor mindketten tudják, hogy itt a vég. Tudtuk, hogy ennek így kell lennie, hisz csak nem halhat meg egyedül a fürdőszobában.”

mondta a 67 éves színész.

Noth viszont minden áron afelé hajlott, hogy egyetlen egy szót se ejtsen ki a száján, csupán a nézés és a helyzet áruljon el mindent a nézők számára.

A rajongók teljesen lesokkolódtak Mr. Big halálán, köztük a világsztár színész Jonah Hill is, aki egyből meg is kérdezte közösségi oldalán, hogy miért nem hívta Carrie a 911-et, miután meglátta a földön Biget?

„Ez egy nagyon fontos pillanat volt számunkra. Hogy megtaláljuk azt a helyzetet, ahol utoljára együtt lehetünk. Nem pedig úgy, hogy csak besétál a fürdőbe és ott talál holtan. Ez számomra alapvető volt, hogy visszatérjek. A többi pedig már csak kémia Sarahval. Nagyon régóta ismerjük egymást.”

fejezte be mondandóját Noth.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!