Szex és New York: még idén robbanthatnak az új sorozattal - ifaktor
Szex és New York sorozatból a sztárok egymás mellett sétálnak a járdán mosolyogva

A Szex és New York rajongói most végre még több információhoz juthatnak hozzá, ami a várva várt „And Just Like That" című új sorozatának megjelenését illeti.


Az HBO Max egy előzetest dobott ki, amiből megtudhatjuk, hogy még karácsony előtt érkezhet a legújabb Szex és New York-sorozat.

A bejelentéshez használt videóban természetesen szerepel Sarah Jessica Parker is.

A visszatérő színészek, mint pl. Cynthia Nixon és Kristin Davis is láthatók a videóban. Ők egyébként az új sorozatban producerként is dolgoztak, Sarah Jessica Parkerrel együtt.

A 10 részes sorozat New York Cityben játszódik és a jól ismert barátokat mutatja be, mégpedig oly módon, hogy 20 év távlatából milyen út vezetett a harmincas éveikben kezdődő és kialakuló barátságukból mostanáig.

Kim Catrall aki Samantha Jonest játszotta nem fog visszatérni a sorozatban, de a rajongók rengeteg ismerős arccal is találkozhatnak majd. Ilyen pl. Chris Noth (Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady) és a nem rég tragikusan elhunyt Willie Garsonnal (Stanford Blatchel) is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!