A Szex és New York sztárjai rettenő nagyon csalódtak Chris Nothban - ifaktor
szex és new york sztárjai

A most többrendben szexuális zaklatás vádjával beidézett Chris Nothban (Mr Big), nagyot csalódtak színész társai. Leginkább a főszereplők.


Sarah Jessica Parker és színész főszereplő társai a Szex és New Yorkból, rendkívül szégyellik, hogy ilyen vádakkal kell szembenéznie Chris Nothnak. Egy a színésznők által írt közleményben biztosítják az érintett nőket arról, hogy maximálisan támogatják őket és álljanak ki magukért.

Parker, Nixon és Davis leírta, hogy mélyen csalódtak Chris Nothban, aki a sorozatban és a filmekben, csak Mr. Bigként szerepel.

„Támogatjuk azokat a nőket, akik felvállalták, hogy kitálalnak és megosztják fájdalmas emlékeiket. Tudjuk, hogy ez a legnehezebb, amit ilyen helyzetben tehetnek, de elismerjük őket ezért.”

szól a trió közleményében.

TMZ

Noth háromszoros váddal néz szemben, különböző személyektől. Elmondta, hogy nem tagadja, volt a nőkkel testi kapcsolata, de azt mondta, hogy közös beleegyezéssel történtek ezek az aktusok.

A harmadik nő azt is állította, hogy 2010-ben egy étteremben, Noth szexuálisan bántalmazta őt, de a színész szerint ez csupán kitaláció.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!