Elképesztő kívánságlistát nyújtottak be a Sziget fellépői - ifaktor
Justin Bieber zöld barna kockás ingben egy kanapén ül és nevet

Nincs olyan különleges kérés, amit a szervezők nem tudnának teljesíteni.


Két év kihagyás urán eszmélet show-val készült a Sziget Fesztivál az odalátogatók számára. Nem mindennapi énekesek fogadták el a szervezők felkérését, ugyanis a két legnépszerűbb fellépő Justin Bieber és Dua Lipa voltak.

Az nem titok, hogy a fentebb említett két világsztár kereste a legtöbbet a nagy színpados fellépésével. A rájuk fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró, ebből ez a két énekes körül-belül 300-300 millió forintot vitt el.

Mellettük pedig számos más világhírű előadó is fellépett a Sziget színpadán, mint az Arctic Monkeys, a Tame Impala, Calvin Harris, a Kings of Leon, a friss Grammy-díjas ausztrál Rüfüs du Sol és Stromae is. Akadtak köztük olyanok, akik nem mindennapi kérésekkel érkeztek, azonban a szervezők az évek alatt már ehhez hozzászoktak és szinte nincs olyan kérés, amit ne tudnának teljesíteni.

Bár a szervezőket titoktartási szerződés kötelezi, név nélkül viszont elárultak pár extravagáns kérést a sztárok részéről.

,,Egy bekeretezett képet kértek a bandával vagy annak egyik tagjával, ami össze van photoshoppolva az ágyban egy általunk kiválasztott hírességgel A levélben hozzátették: legyünk kreatívak. Bevallom, többször el kellett nekünk is olvasni az angolul érkező kérést. Egy másik banda pedig azt akarta, hogy lepjük meg egy bakelitlemezzel. De olyan is van, aki egy különleges ízléssel kiválasztott borválogatást kért. Szóval idén is feladták a leckét, de most is megoldottuk."

–árulta el az egyik szervező a Borsnak.

A nemzetközi sajtóból, azonban azt lehet tudni, hogy Justin Bieber 120 fő helyett idén csak egy 70 fős stábbal érkezett hazánkba és általában jakuzzit is szokott kérni az öltözőjébe.


Ne hagyd ki!