Polgár Tündéék 50 év felett is tomboltak a Szigeten - ifaktor
Polgár Tünde és Polgár Árpád

A luxusfeleség szerint a jókedv kortalan.


Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád igazi tiniként élvezte a Sziget Fesztivált. A fiatalos házaspár igazi elegáns, de sportos szettet választott az alkalomra és felszabadultan táncoltak Európa egyik legnépszerűbb eseményén .

Tünde az Instagram-oldalán írta le gondolatait a fesztivállal kapcsolatban. Pontosabban arról, hogy szerinte a bulizás kortalan és mindenkit arra buzdít, hogy ne engedjek lebeszélni magukat valamiről, csak mert mások szerint idősek hozzá. A követői imádták az üzletasszony bejegyzését és szerintük igazi példaképpé vált a luxusfeleség.

Boomerek a Szigeten! Túl öregek vagyunk már ehhez? Hááát nem! Ugyanolyan lendülettel vetettük magunkat a bulizásba, mint fiatalon! Sôt! Már nem kezdô fesztiválozók vagyunk, így tudjuk, hol a határunk az alkoholból, hogy nem kell az elsô sorban csápolni a koncerten, hogy jól érzed magad! Hogy a sziget és a por mindenkié! Persze az idén megtanultam, hogy jobb, ha nem bízom a “must have” csillogós-festésem @polgararpad -ra, mert olyan lettem, mint egy kék csillámpóni (5. kép) -de ez is hozzátartozik a hangulathoz! Szóval mikor a gyerek azt mondja otthon, hogy ez már nem nektek való, Ne higyjetek neki! Mert ahhoz, hogy megértsd az életüket, a gondjaikat, a fura kapcsolataikat ( barátság-járás-kavarás) bizony el kell ide jönni a porba mindezt megélni! This is all about Freedom! -ami jár neked is, nemre, korra, súlyra, magasságra, bôrszinre, anyagi helyzetre, iskolázottságra, és testi adottságaidra tekintet nélkül!

-írta bejegyzésében Tünde.

Ne hagyd ki!