Szilágyi Liliána és további 3 sztár, akiket bántalmaztak - ifaktor
Szilágyi Liliána.
Kőkemény vádakkal illette saját édesapját a közösségi oldalán Szilágyi Liliána, aki állítja, gyermekkorában szexuálisan bántalmazta őt.


Az úszónő példája nem egyedülálló. Sajnálatos módon, Magyarországon már több sztár is bevallotta, hogy bántalmazták. Lássuk most a három legnépszerűbb esetet.

Palácsik Tímea

Sajnos ezt az esetet most ismét felkapták, ugyanis Damu Roland tragikus halála miatt sokan éppen Palácsikot hibáztatják. Hogy miért? Hazánkban a legnagyobb nyilvánossággal a modell Palácsik Tímea kálváriája zajlott, egy ország követhette nyomon a perrel végződő történetét Damu Rolanddal. A modell állítása szerint szerelmük csak fél évig volt erőszakmentes, utána a színész bántalmazta, de sokáig megbocsátott neki, mert elhitte ígéretét, mely szerint megváltozik. A bíróság végül 2012. március 20-án 4 és fél év börtönbüntetésre ítélte Palácsik Tímea bántalmazása és nemi erőszak miatt. A büntetés letöltését 2012 áprilisában kezdte meg és 2015 áprilisában fejezte be az egykor ünnepelt színész, aki sosem tündökölt újra régi fényében és néhány napja vesztette életét hosszú betegség után.

Papadimitriu Athina

A Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas görög származású magyar színésznőt több mint egy évtizeden át gyötörte volt férje. Erőszakos megpróbáltatásainak, megveréseinek sokszor kislánya is szemtanúja volt. Azóta természetesen teljesen eltávolodtak egymástól.

Tóth Vera

Tóth Vera szintén nemrég, az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt arról a házigazdának, hogy előző párkapcsolatában megalázták és megverték. Az énekesnő azóta ismét boldog párkapcsolatban él, és nem is lehetne boldogabb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!