Igazi családi szappanoperává fajul Szilágyi Liliána ügye - ifaktor
Szilágyi Liliána.
Még mindig csak néhány napja, hogy egészen elképesztő vádakkal illette saját édesapját közösségi oldalán Szilágyi Liliána, aki állítja, gyermekkorában fizikálisan és szexuálisan is bántalmazta őt.


Az úszónő sejtette előre, hogy megosztó lesz a téma, de valószínűleg azt nem gondolta volna, hogy ennyi negatív véleménnyel is szembesülnie kell. A kommentszekcióban igazi háború indult a hozzászólók között, hogy mégis kinek lehet hinni a történetben.

Már csak azért lehet mindez indokolt, hiszen Dr. Szilágyi Zoltán mindent tagad, ráadásul Szilágyi Gerda – Liliána húga – szintén apja pártját fogja, s üzent nővérének is, hogy hagyja békén édesapját. Már itt beindultak a pletykák, miszerint ez egy diktált levél, amelyet az apuka írhatott meg, Gerda helyett...

Mindenesetre a Szilágyi Liliánát ért támadások kétfelé bonhatók: van, aki egyszerűen azt gondolja, hogy nem igazi, amit állít, és csak figyelmet szeretett volna magára irányítani. A másik vélemény pedig, hogy ha igazat is mond az úszónő, akkor előbb a bíróságra kellett volna mennie, ugyanis, ez így csak egy szappanopera, és vagdalkozás.

Utóbbival nehéz nem egyetérteni...

„Nem vagyok róla meggyőződve, hogy hazugságok. Mindenesetre sok gyanús körülmény miatt én is azt feltételezem, hogy van rá esély, hogy Liliana az egészet kitalálta, hogy az apját sarokba szorítsa, és hogy médiafigyelmet kapjon.”

– látható a komment a Mandiner oldalán.

„Most itt azt írják ügyvéd, akkor gondolom van jogi diplomája!
1, akkor miért nem jogi úton lépett először, s mikor a tárgyalások vannak, akkor úgy is közli az összes média
2., lehet tudja, hogy jogilag semmi nem lesz belőle, akkor a közvélemény utálatára utazik az apjával szemben”

– írta egy kommentelő a Hír TV Facebook-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!