Bírósági ítélet született Szilágyi Istvánnal szemben - ifaktor
Szilágyi Liliána.
Szilágyi Liliána nemrég egészen elképesztő vádakkal illette saját édesapját közösségi oldalán. Az úszónő azt állítja, gyermekkorában fizikálisan és szexuálisan is bántalmazta őt Szilágyi István.


Most a Blikk szúrta ki, hogy Szilágyi Zoltán kárára már született egy bírósági ítélet, méghozzá Szilágyi Gerda elhelyezésével kapcsolatban.

Miután Liliána elköltözött, Szilágyi Zoltán közölte édesanyjával is, hogy távoznia kell, aki hátra hagyta Gerdát. A lány mára már minden kapcsolatot megszakított édesanyjával és testvérével.

A bíróság megállapítása szerint Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házasság, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette nejét, később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását Gerdával – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, a lezárult per másodfokú, 2020-as ítélete azt is kimondta, hogy az apa három napon belül adja át volt nejének a lányt. Az eljárást végül addig húzták-halasztották, hogy Gerda nagykorú lett, így a bíróság döntését gyakorlatilag figyelmen kívül hagyták, hiszen Gerda maga dönthetett arról, hol szeretne élni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!