Szilágyi Liliána meghátrál apjával szemben? - ifaktor
Szilágyi Liliána
Szilágyi Liliána hosszú idő után nyilatkozott újra az apjával kapcsolatos vádakról. Meghátrálhat az úszónő?


Az Instagram-oldalára írt bejegyzését sokféleképpen lehet értelmezni, azonban az egyik vetülete mindenképpen abba az irányba mutat, hogy ezentúl nem szeretne már a témával foglalkozni.

Szilágyi Liliána elmondása szerint tudatosan húzódott vissza a nyilvánosságtól az utóbbi időben, ugyanis szerette volna feldolgozni életének legnagyobb döntését. Ennek ellenére a jövőben is szeretne foglalkozni a témával, és segíteni másokon, akik hasonlókon mentek keresztül.

„A decemberi megszólalásaimat követő csendes, kommunikáció nélküli hetek mögött tudatosság húzódott. Egyrészről nem szerettem volna a nagy nyilvánosság előtt üzengetésekbe kezdeni olyan dolgokról, melyek nem oda tartoznak, másrészről nekem is fel kellett dolgoznom életem egyik legnehezebb döntését és annak hozadékait lelkileg.”

– írta.

Az ügyben azonban továbbra sem dőlt el semmi, ugyanis Szilágyi apja tagadta a vádakat, míg testvére Gerda édesapja mellé állt, így bizonyítást egyik állítása sem nyert az úszónőnek. Az ügyben édesanyjuk sem szólalt meg mindeddig, holott ez szintén nagy horderejű megszólalás lehetne.

Mindenesetre a bejegyzés szövegéből az derült ki, hogy Liliána az úszásra fog összpontosítani a jövőben, ugyanis nemrég Győrbe költözött és elkezdte a felkészülést a szezonra. Arról, hogy indítottak-e bírósági eljárást az ügyben nem közölt információkat, így sokak szerint szépen lassan el fog csendesedni a botrány.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!